Egy lakás otthonná alakítása nem könnyű feladat, azonban a Cylothome csapata profin kivitelezett megoldásokat kínál a lakás bármely pontjában.

Egy lakás felújítása során nagyon sok a feladat, amelyeket célszerű összehangolni. Önnek nem kell külön – külön szakembereket felkeresni, árajánlatokat bekérni, és összehangolni a különböző folyamatokat, hiszen a Cylothome csapata teljes körű lakásfelújítással foglalkozik.

Az első lépésben az ügyfelünkkel együtt terveket készítünk az átalakításra, szakmai javaslatainkkal segítünk az elképzelései maximális megvalósításában. 

A lakásfelújítás első lépése a bontás. Ide a burkolat leverése, burkolatok felszedése, a falak kidöntése sorolható.

Ezután kezdődhet az „építési rész”: új válaszfalak felhúzása, álmennyezetek beépítése, az új víz és fűtés, valamint az elektromos hálózat kiépítése. A felújítási munkálatok a konyha és a fürdőszoba komplett cseréjével, valamint a hideg-, és/ vagy meleg burkolatok lerakásával folytatódik.

Energiatakarékossági szempontokat figyelembe véve érdemes a nyílászárókat is kicserélni, korszerűsíteni, hiszen jelentős energiát lehet így megtakarítani, ami nem elhanyagolható szempont egy modern lakásban.

Végül igény szerint megtervezzük Önnek az enteriőrt profi lakberendező segítségével.

 

Felújított lakások
Budapesten
2426 m2

 

 

Rólunk

A Cylothome csapat több mint 10 éve foglakozik ingatlan értékesítéssel és ingatlanfejlesztéssel Budapesten.

Erősségünk, hogy ügyfeleinknek az ingatlan értékesítéstől, a felújításon és bérbeadáson át az ingatlankezelésig minden területen professzionális segítséget tudunk nyújtani.

Tovább

Social Media

Kapcsolat

 Hungarian (HU) +36 30 489 2109
 English (EN) +36 30 310 4584
 info@cylothome.com