A második „Köröndi” projektünket a nagyon impozáns Andrássy út 87-89. egyik ingatlanjában valósítottuk meg.

Az 1884-ben épült toszkán építészetre emlékeztető palotát Kauser József tervezte, aki a Habsburg Monarchia egyik leghíresebb tervezője volt és többek között olyan épületek tervezésében vett részt, mint a Szent István Bazilika, vagy a Magyar Állami Operaház. Az épület a Világörökség része.

Az ingatlan tulajdonosa a lepusztult állapotú lakás teljes körű felújításával bízta meg cégünket. A két hatalmas szoba mellett egy fürdőszoba került kialakításra az ingatlanban, valamint a megrendelő kérésére egy fürdőkád került elhelyezésre a hálószobában, melyben ücsörögve gyönyörködhetünk a Korály Körönd és az Andrássy út látványában.

Felújított lakásaink
Budapesten
2308 m2

Egy lakás felújítása során nagyon sok a feladat, amelyeket célszerű összehangolni. Önnek nem kell külön – külön szakembereket felkeresni, árajánlatokat bekérni, és összehangolni a különböző folyamatokat, hiszen a Cylothome csapata teljes körű lakásfelújítással foglalkozik.

 

Rólunk

A Cylothome csapat több mint 10 éve foglakozik ingatlan értékesítéssel és ingatlanfejlesztéssel Budapesten.

Erősségünk, hogy ügyfeleinknek az ingatlan értékesítéstől, a felújításon és bérbeadáson át az ingatlankezelésig minden területen professzionális segítséget tudunk nyújtani.

Tovább

Social Media

Kapcsolat

 Hungarian (HU) +36 30 489 2109
 English (EN) +36 30 310 4584
 info@cylothome.com