Az épület, melyben a lakás található a Bakáts téri Assisi Szent Ferenc-templom szomszédságában helyezkedik el, amely Ybl Miklós alkotása. A templom és a tér látványában a lakás erkélyéről gyönyörködhetünk.

A megrendelő elképzelése az volt, hogy egy nagy családi otthont alakítsunk ki a majd’ 190 m2-en, ésszerűsítve, de meghagyva a hatalmas tereket és a századfordulós lakásban található klasszikus jegyeket, mint a gyönyörű cserépkályha, a faragott fa ajtók, illetve a kalaptartó.

A legkorszerűbb gépészeti megoldások mellett nagy hangsúlyt fektettünk a modern, de időtálló burkolatok és berendezések beépítésére, amelyek az ott lakók kényelmét szolgálják, lakberendezőnk segítségével pedig kialakítottuk ezt a harmonikus, stílusos és modern otthont.

 

 

 

Felújított lakásaink
Budapesten
2308 m2

Egy lakás felújítása során nagyon sok a feladat, amelyeket célszerű összehangolni. Önnek nem kell külön – külön szakembereket felkeresni, árajánlatokat bekérni, és összehangolni a különböző folyamatokat, hiszen a Cylothome csapata teljes körű lakásfelújítással foglalkozik.

 

Rólunk

A Cylothome csapat több mint 10 éve foglakozik ingatlan értékesítéssel és ingatlanfejlesztéssel Budapesten.

Erősségünk, hogy ügyfeleinknek az ingatlan értékesítéstől, a felújításon és bérbeadáson át az ingatlankezelésig minden területen professzionális segítséget tudunk nyújtani.

Tovább

Social Media

Kapcsolat

 Hungarian (HU) +36 30 489 2109
 English (EN) +36 30 310 4584
 info@cylothome.com